Klubit

Kutiklubi
31.8.2018 klo 20-23
Mascot Bar & Live Stage
Neljäs linja 2

Helsingin sarjakuvafestivaalit polkaistaan kunnolla käyntiin perjantaina Kutiklubin merkeissä. Samalla julkkaroidaan Kutikuti ry:n jäsenten syksyn julkaisuja sekä Kuti-lehden numeroa #49.

Jukka Herva & Data City + Kutikuti DJ:t

Liput:

– alkuillan 3€ (+ narikka 2€)
– loppuillan 1€ (sis. narikan)

http://www.kutikuti.com

http://jukkaherva.bandcamp.com

 

Lauantaiklubi 1.9.2018 klo 21:30-03
Dubrovnik Lounge & Lobby, Eerikinkatu 11

Time to party hard! Sarjakuvafestivaalien lauantaiklubi tarjoilee rentoa meininkiä perinteisessä Dubrovnik lobby & loungessa. Andorran salista löytyy jälleen kerran festivaalien virallinen photo shoot: festivaalien hovikuvaaja Henry Söderlund ottaa jälleen legendaarisia potretteja juhlakansasta, ja teemahan on tänä vuonna tietysti metallinen! Illan musiikkivalinnoista vastaa DJ Kuraattori Paalanen sekä livenä päräyttävä heviyhtye Tyrantti!

Kesällä 2017 rajua ylinopeutta hevikansan tietoisuuteen Tulipyörä-biisillään kaahannut TYRANTTI on aivan vitun vaarallinen nahkahevitrio, joka ei leiki. Yhtye julkaisi 31.5. uuden Kobra-singlen, joka nousi suoraan Spotifyn asiaankuuluville soittolistoille ja sai osakseen suitsutusta mediassa. Soundin “Parasta juuri nyt” -listalla peräti kolmesti noteerattu suomenkielisen viiksihevin keihäänkärki äänittää parhaillaan loppuvuodesta 2018 ilmestyvää debyyttialbumiaan. Yhtye on karauttanut vankkurinsa kahden Suomen-kiertueen lisäksi kolmesti myös Baltiaan.

Livenä Tyrantti tarjoaa armotonta tykitystä, hyppypotkuja ja korkealla liihottavia lauluharmonioita. Varo Tyranttia.

Liput 5€ (sis. narikka) Let’s ride!

Päätösklubi 2.9. klo 19-02
Ravintola Sörkan Ruusu, Pääskylänrinne 3
VAPAA PÄÄSY

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta sitä ennen ehtii vielä hetken istahtaa ja viettää parasta aikaa sarjakuvafestivaalien päätösklubilla Ravintola Sörkan Ruusussa ystävien ja hyvän musiikin parissa. Sörkan ruusun valikoimista löytyy virallisen festivaalioluen lisäksi kattava valikoima oluita, siidereitä, viinejä sekä pientä naposteltavaa.

Ravintolan seiniltä löytyy myös festivaalinäyttely Tommi Musturin Future, joka kannattaa viimeistään tässä vaiheessa tarkastaa!

Päätösklubilla musiikista vastaavat DJ Esa Vilectron ja asiallinen message sekä popyhtye Maustetytöt!Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen saundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia. Maustetyttöjen soundi asuu jossaki Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi.

VAPAA PÄÄSY, TERVETULOA!

 

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Kulttuurikeskus Stoa
The Lakes International Comic Arts Festival
Annantalo
Goethe-Institut Finnland
Slurp

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2018
Copyright © kuvitukset/illustrations JP Ahonen