1.9. Torstain avausklubi Stoassa 

 avausklubi ed piskorAvausklubin liput musiikkisaliin 8/5 € Stoan lipunmyynnistä. Kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1.

Helsingin sarjakuvafestivaalien avajaiset tapahtuvat idässä torstaina 1.9.2016 klo 18–21. Juhlimme ensin Hip hop family tree -näyttelyn avajaisia Stoan galleriassa klo 18 alkaen. Avausklubin ovet aukeavat klo 19 musan ja rennon hengailun merkeissä Stoan musiikkisalissa. 

Klo 19:30 haastatellaan sarjakuvan luojaa ja Helsingin sarjakuvafestivaalien kunniavieraaksi saapuvaa Ed Piskoria musiikkisalin lavalla.Haastattelun jälkeen klo 20 lavalle nousee suomiräpin dreamteam Dxxxa D & Hzzzt!  Musiikin eri genreistä piittaamaton, Suomen rytmirunouden staattisin duo tarjoilee huikeaa avaruussoundia fantastisilla lyriikoilla ja upealla tarinankerronnalla höystettynä. Luvassa on niin perinteisempää räppiä kuin huimaa, kokeilevaa uuden ajan matalataajuista konesoundia tajuttomalla runonsyljennällä höystettynä.

tupac1.9. Torstain Kutiklubi Ravintola Kaisaniemessä

Klo 21 alkaen, Kaisaniemenkatu 6.

Jarse, Finntengs, Simon Hanselmann, + Kutikuti Djs. Kutikuti ry järjestää.

2.9. Perjantaiklubi festivaaliravintola Gastro Café Kalliossa

Kansalaistorilla klo 19–22.

3.9. Lauantain klubi Dubrovnikissa

katriinamiesDubrovnik Lounge & Lobby, Eerikinkatu 11 klo 21–03. Sisäänpääsy ovelta 5 € + narikka.

Hip hop, don't stop! Luvassa on lavarunoutta, spoken wordia ja improvisaatiota sekä perinteinen jännittävä sarjakuvamaaottelu, jossa maat piirtävät kilpaa.

Elsa Tölli on esiintyvä runoilija, Crystal Castlesia kuunteleva ydinsotaopiskelija, surullinen teknonarkki sekä onnellinen kausipuutarhuri. Tölli toimii myös aktiivisesti Helsinki Poetry Connection -lavarunoyhdistyksessä.

Kasper Salonen on kaksikielinen lavarunoilija Helsingistä. Hän on keikkaillut aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla ja julkaissut englanninkielisen omakustannerunokirjan ja EP-levyn. Hän toimii Helsinki Poetry Connectionin hallituksessa ja valmistelee parhaillaan kokopitkää spoken word -levyä.

Katriinamies on musiikki-improvisaatioduo, joka improvsoi kappaleet yleisön antamien aiheiden ja tyylilajien pohjalta. Keikoilla meno vaihtelee kupletista heavymetalliin ja vahva vuorovikutus yleisön kanssa tarjoaa seikkailun, jonka sisältö on arvoitus niin yleisölle kuin Katriinamiehellekin. Varaudu nauramaan enemmään kuin koskaan! Duon jäseniä ovat Antti Hintsa (laulu) ja Karri Lehtonen (kitara ja laulu).

Illan musiikin annista vastaavat deejiit TomW & Bolgani ja juontajana toimii Roope Hattu.

4.9. Sunnuntain päätösklubi festivaaliravintola Gastro Café Kalliossa 

Kansalaistorilla klo 18–22.

stromaesalt n pepa

Facebook

 

Twitter #helsinkicomicsfestival

No tweets found.

Vuoden 2016 yhteistyökumppanit

FILI  okm logo Nordic Culture Point bionade.jpg 200x180 q85Svenska kulturfonden logo horisontell svart RGB  logo-institutfrancais       IIC colore helsinki   GI Logo inkl Claim horizontal green sRGB    Sveriges ambassad  kulke rgb fi10logoArt Kaarisilta LOGO     cune-logo-black        gastrocafekallio     filos gf pieni         Nikon     45x15mm Keskitetty taustamusta nimivalkoinen  LUCKANS LOGO RODA transparent Tempera logo