To 1.9. Sanaselfie – Instagram-runotyöpaja nuorille

wizkhalifa

Kulttuurikeskus Stoa, Turunlinnantie 1. Klo 15–17

Mitä selfie sanoo? Ja kuka runossa puhuu? Instagram-runotyöpajassa pääset kuvaamaan selfieitä ja harjoittelemaan runon puhujana olemista, oman kuvan ja tilan haltuun ottamista. Maksuto työpaja on suunnattu 13–17-vuotiaille nuorille. Nonstop-työpajan kesto on kaksi tuntia ja mukaan voi tulla kko ajaksi tai vaikka vain hetkeksi hengaamaan. mukaan tarvitset kameralla varustetun älypuhelimen, johon on asennettu Instagram-sovellus.

Vetäjinä toimivat Veera Koivaara ja Maiju-Sofia Pitkänen.

Pe 2.9. Non-stop-heppasarjakuvatyöpaja lapsille

Lilla Luckan, Simonkatu 8. Klo 12–14

Luckanissa pidetään perjantaina avoin heppa-aiheinen sarjakuvatyöpaja ruotsiksi ja suomeksi. Ponipiirtäjä Lena Furbergin innoittamana tehdään sarjakuvia piirtäen ja valokuvaten. Malleina käytetään heppa- ja ponileluja. Paikalle saa tulla piipahtamaan tai osallistua pidemmän ajan. Tule tekemään heppasankaristasi sarjakuvan päähenkilö!

Ikäsuositus: 6–12 

På Luckan drivs en öppen serietecknings verkstad på fredag, på både svenska och finska. Temat är hästar. Inspiration fås av ponny tecknaren Lena Furberg och i sammanhang kan man göra egna serieteckningar och ta fotografier. Som mall används ponny och häst leksaker. På plats kan man vara längre eller en kortare stund. Kom och gör din häst hjälte till serieteckningens huvudperson!

Ålder rekommendation: 6–12 

2.–3.–9. Comic Tattoo Nights

Katerina Scioccolina ja Mari Kraushaar tekevät sarjakuvatatuointeja pe–la klo 19–02. Tule ottamaan sarjakuvatatuointi valmiista flasheistä tai toivomastasi kuvasta. Facebook-tapahtuma täällä.

Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150, Helsinki.

rugerhauer

2.–3.9. Ranskalainen palautetyöpaja

Festivaaliteltta, Kansalaistori. Pe 2.9. klo 14–18, la 3.9. klo 10–12 ja klo 14.30–18 

Sarjakuvantekijöille on tänä vuonna tarjolla huipputason henkilökohtaista kustannuspalautetta. Sitä antamassa on mm. Gipiä, Brecht Evansia ja Anders Nilseniä kustantanut Actes Sud BD:n taiteellinen johtaja Thomas Gabison, joka on tavoitettavissa kahden päivän ajan festivaaliteltassa.

Thomas Gabison käy työnäytteet läpi, arvioi ansiot sekä keskustelee tekijän kanssa siitä, mihin suuntaan työtä kannattaisi kehittää.

Aivan kuten Angoulêmessa: ota työnäyte mukaan kainaloosi ja tule tapaamaan kustantajaa! Aikataulut ovat avoimet, erityistapauksissa etukäteisvaraus.

Lisätiedot ja tulkkaus: Kirsi Kinnunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

La 3.9. Open Mic Picnic

Hakasalmen huvila, Mannerheimintie 13B. Klo 12–14

Lauantaina 3.9. Hakasalmen huvilan takapihan valloittaa Open Mic Picnic, jonka ohjelmisto sisältää open mic -klubin, DJ-keikan ja vapaamuotoista pikniköintiä. Open Micissä kuvio on yksinkertainen: mikki on avoinna kenen tahansa runoille, rap-lyriikoille, laululle tai vaikka performanssille. Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Helsinki poetry connection -lavarunoyhdistyksen kanssa.   

asaprockyjayzkanye

Facebook

 

Twitter #helsinkicomicsfestival

No tweets found.

Vuoden 2016 yhteistyökumppanit

FILI  okm logo Nordic Culture Point bionade.jpg 200x180 q85Svenska kulturfonden logo horisontell svart RGB  logo-institutfrancais       IIC colore helsinki   GI Logo inkl Claim horizontal green sRGB    Sveriges ambassad  kulke rgb fi10logoArt Kaarisilta LOGO     cune-logo-black        gastrocafekallio     filos gf pieni         Nikon     45x15mm Keskitetty taustamusta nimivalkoinen  LUCKANS LOGO RODA transparent Tempera logo