Näytteilleasettajat 2016

bustarhymesKutsumme sinut näytteilleasettajaksi Helsingin sarjakuvafestivaaleille!

Vuonna 2016 näytteilleasettajien kirjamyynti sijoittuu Kansalaistorille kahteen 27 m x 10 m telttaan. Teltat ovat vanhaan päältelttaan verrattuna kevytrakenteisempia eikä niihin rakenneta erillistä lattiaa. Telttoihin johdetaan sähköt myös näytteilleasettajien käyttöön.

Osastojen hinnat

1 pöytä / 2 metriä 300 €
2 pöytää / 4 metriä 500 €
3 pöytää / 6 metriä 700 €

Yksi pöytäpaikka sisältää 2 tuolia. Mikäli olet kiinnostunut jakamaan yhden myyntipaikan toisen myyjän kanssa, ilmoita meille kenen kanssa aiot puolittaa pöydän.

snoopdogg

Myyntipaikalle voit tuoda lisäksi omia kalusteita tai tilata ne etukäteen festivaaleilta erillistä korvausta vastaan. Esimerkkihintoja kalusteista:
- Lisätuolit 6 € / kpl
- Kohdelamput 12 € / kpl

Pöytävaraukset ja lisätiedustelut voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. otsikolla “Näytteilleasettajavaraus 2016”. Tilaa on rajallisesti joten toimi nopeasti, varaukset vahvistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pienlehtitaivas 2016

Festivaalimme tarjoaa pienempiä näytteilleasettajapaikkoja Pienlehtitaivas-teltoista yksittäisille tekijöille ja kollektiiveille. Ilmoittautuminen Pienlehtitaivaaseen on nyt päättynyt.

fest2014 kirjoja sade puusa

Valokuva: Säde Puusa