Pienlehtitaivas

Pienlehtitaivas 2015 lauantai-sunnuntai 29.-30.8. Aukiolot la 11–18, su 12–18.

Taivaallisin pienlehti -palkinto, katso osallistuminen tästä

Pienlehtitaivas on omakustanteiden ja pienlehtien myyntitapahtuma, josta löytyy uutuuksia, nousevia kykyjä, vaihtoehtosarjakuvaa ja mm. itsetehtyä oheistuotevalikoimaa.

Tänä vuonna pienlehtitaivas levittäytyy Lasipalatsin aukiolla useiden pienien telttojen voimin. Teltat ovat kokoa 8x4 metriä ja kuhunkin mahtuu 10 pöytää. Koska tilaa on rajoitetusti, yhteispöytiä ja muita tilaa säästäviä ratkaisuja suositellaan.

Osallistuminen myyjäksi on ilmaista, mutta Suomen sarjakuvaseura kerää osallistujilta kokoelmiinsa kaksi kappaletta vuoden 2014 festivaalien jälkeen ilmestyneitä pienlehtiä. Lisäksi myyjät tulevat itse auttamaan telttojen ja pöytien kasaamisessa, omat rajoitteet toki huomioon ottaen. Jos et jostain syystä pysty auttamaan kokoamisessa, mainitse se sähköpostissasi. Jos sinulla on mitä tahansa ideaa pienlehtitelttojen tai minkä tahansa muunkin kehittämiseen, mainitse myös siitä sähköpostissasi. Me olemme tekemässä festareita teitä varten ja resurssimme ovat käytettävissänne. Voit vaikka tulla maalaamaan omalle teltallesi mainoskyltin.

small press heaven jussi pakkanen

@ Jussi Pakkanen / Helsingin sarjakuvafestivaalit

Ilmoittautuminen on avoinna 31.7.15 asti.

Ennen 30.6. ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus saada oma lehtensä mukaan sarjakuvafestivaalien tiedotukseen. Kertokaa myös jos teillä on ajatusta lavaohjelmaan tai olisitte valmiita esittelemään omaa pienlehteänne tapahtumassa.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pienlehtikilpailu ja blogipalkinto

Taivaallisin pienlehti -kilpailusta tarkemmin tietoa täällä. Kilpailu on tänä vuonna avoin kaikille kansallisuuksille ja kielille.

Tänä vuonna jaetaan myös Taivaallisin sarjakuvablogi -palkinto toistamiseen. Tähän ei ilmoittauduta erikseen vaan raati päättää voittajan asiantuntijoiden kokoaman listan perusteella. Meille voi kuitenkin halutessaan vinkata hyviä blogeja os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uusia ja vanhoja pienlehtiä videokatsauksissa