Ruokamyyjät

Sarjakuvafestivaaleilla on tänäkin vuonna useita ruokamyyjiä. Tässä niistä vähän tietoa.

STADIN PANIMO
Baarit, kahvi ja virvoketarjoilun hoitaa tänä vuonna Stadin Panimo, joka teki tapauksen kunniaksi festivaaleille oman oluen. Tarjoilupisteet löytyvät sekä Kattilahallilta, Tiivistämöltä kuin Stadin Panimon omasta baarista.

http://www.stadinpanimo.fi/

LUCKY VEGAN
Nimensä mukaisesti katukeittiö myy vegaaniruokaa mm. hampurilaisia, luomukebabia, soijanakkeja, ranskalaisia, kesärullia ja muuta BBQ-ruokaa. Lucky Veganin katukeittiö sijaitsee Kattilahallin vieressä.

https://www.facebook.com/vegaaniruoanrakastajat/

LOVINGHUT
Monipuolista vegaanistaruokaa tarjoileva katukeittiö, jolla on myös kivijalkaravintola Kolmannella Linjalla. Lovinghutin katukeittiö sijaitsee Kattilahallin vieressä.

https://www.facebook.com/Lovinghut-Helsinki-369333383098504/

GO MANGO
Keittiömme vaikutteet tulevat mm. Intiasta, Etelä-Amerikasta ja Skandinaviasta. Painotus on tuoreudessa, sekä kotimaisissa kasviksissa ja marjoissa. Tällä hetkellä tarjoamme herkullisia, kätevästi käteen ja mukaan sopivia Roteja. Roti, eli ”flatbread” on Intialainen versio mexicolaisesta tortillasta. Vegaaninen rotimme on ollut myyntimenestys!

Lisäksi paikan päällä keittiössämme syntyvät kaupungin tuoreimmat Power Smoothiet! Valikoimassa poweria antavat suosituimmat hitit ”Green Kick” ja ”Go Nuts”, joilla jaksaa koko festariviikonlopun! Go Mangon katukeittiö sijaitsee Tiivistämön vieressä.


Myyjät määrittävät aukioloaikansa itse, kaikki ovat kuitenkin auki festivaalien pääaikataulujen mukaisesti LA 11-20 ja SU 12-18 

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

Opetus- ja kuilttuuriministeriö
Helsingin kaupunki
Oranssi Ry
Stoa
The Lakes International Comic Arts Festival
Comix homebase
Goethe-Institut Finnland
Runokuu
Teurastamo
FILI
Tempera
Stadin Panimo
Kirjaverstas
Raikastamo

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2017
Copyright © kuvitukset/illustrations Hanneriina Moisseinen