Festivaalialue ja kartat

Aukioloajat

Lauantai 10:30–19:00
Sunnuntai 10:30–18:00

 

Pysäköinti Suvilahdessa

Pysäköinti Suvilahden ulkoalueella on maksullista. Pysäköinti on sallittu vain merkityillä paikoilla. Pysäköintiruudut on merkitty Suvilahden Energiakentälle tolpilla sekä kyltein rakennusten seiniin.

Pysäköintiruutuja alueella on käytössä noin 150 kpl. Lisäksi invapaikkoja on 6 kpl ja sähköauton nopeita latauspisteitä 2 kpl (operaattorina toimii Virta.fi-sähköauton latauspalvelu).

Parkkikiekolla kaikille on 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa (1.9.2019 alkaen 3 tuntia). Tämän jälkeen taksa on 2 € / h tai 16 € / vuorokausi.

Alueen maksuautomaatti on Puhdistamon (rakennus 6) eteläseinustalla. Maksuvaihtoehdot ovat luottokortti, mobiilimaksaminen (EasyPark) sekä kolikot. Maksuautomaatissa toimii myös lähimaksu. Maksuautomaatista voi noutaa ensimmäisen 2 tunnin (1.9. alkaen 3 tunnin) maksutonta pysäköintiä varten lipukkeen, jos autossa ei ole parkkikiekkoa.

Pysäköintimaksu ei koske moottoripyöriä.

Pysäköinninvalvontaa suorittaa Smart Park Finland Oy.

Julkisen liikenteen reittiopas ->     

KATTILAHALLI, TIIVISTÄMÖ JA ESITYSTAITEEN KESKUS

Sörnäisten rantatie 22 / Kaasutehtaankatu 1, rakennukset 1, 5 ja 6
00101 Helsinki    

 

SARJAKUVAKESKUS JA TURUN SARJAKUVAKAUPPA HKI

Porthaninkatu 9
00530 Helsinki

 

Kattilahalli


Kattilahalli – Sisätilat

 

Esteettömyystiedot

Kattilahallissa kaikki muut tilat ovat esteettömiä, mutta sivutiloihin ja parvelle on pääsy vain rappusia pitkin. Hallissa on inva-wc.

Tiivistämö koostuu kahdesta erillisestä tilasta ja tilojen välissä oleva inva-hissi on rikki. Molempiin tiloihin pääsee katutasosta ja salin puolella on esteetön wc. Muut wc-tilat sijaitsevat alakerrassa, rappusten päässä.

Esitystaiteen keskuksen tilaan pääsee katutasosta, ohjelmasaliin (sali 1) pääsee portailla tai hissillä. Jos tarvitset hissiä, ota yhteys ohjelmajärjestäjään. Hissi pitää avata (ulko-oven avaimella) ensin ylhäältä, jotta sitä voi käyttää. Hissiin mennään alhaalta Eskuksen oven VIEREISESTÄ isosta ovesta.

Tukijat, yhteistyökumppanit ja sponsorit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Goethe-Institut Finnland
Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto
Helsingin kaupunki
Kutikuti
Slurp
cAPS LOCK HELSINKI
Suvilahti

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2019
Copyright © kuvitukset/illustrations JP Ahonen