Muu ohjelma

Torstai 5.9.

Kati Kovácsin Quo vadis, Katalin? -albumin julkistamistilaisuus
17.oo–19.00
Turun Sarjakuvakauppa Helsinki, Porthaninkatu 9

Tervetuloa Kati Kovácsin uuden sarjakuvaromaanin Quo vadis, Katalin? (WSOY) julkistamistilaisuuteen. Taiteilija Kovács on paikalla ja signeeraa kirjojaan! Uutuusteos on saatavilla julkkareissa erikoishintaan.

Perjantai 6.9.

Sarjakuvabloggaajien miitti
16.00–18.00
Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone, Redi, Hermannin rantatie 5

Sarjisbloggaatko? Kiinnostaako sarjisbloggaus? Vai sarjisbloggasitko joskus vuonna kivi ja keppi mutta yhä nautit sarjisblogeista? Tervetuloa joukkoon! Helsingin sarjisfestareiden edellä järjestetään perjantaina miitti sarjisbloggaajien kesken. Tapahtuman järjestää Maiju Äikäs, aka Surkea (Surkuhupaisaa-blogin piirtäjä).

Под покровом леса – Metsänpeitto
17.00–18.00
Ruslania Books Oy, Bulevardi 7, Helsinki

Metsänpeitto-kirjan tekijä Sanna Hukkanen ja kirjan venäjäksi kääntänyt Anna Voronkova kertovat teoksen taustoista, sarjakuvista ja käännöksestä Ruslaniassa perjantaina. Tapahtuma on suomen- ja venäjänkielinen.

Metsänpeitto eli Под покровом леса on sarjakuvataiteilija Sanna Hukkasen ja kulttuurintutkija Inkeri Aulan yhteinen sarjakuvateos metsästä ja puista sekä niihin liittyvästä kansanperinteestä, historiasta ja nykypäivästä. Suomenkielinen alkuperäisteos palkittiin Pohjois-Karjalan taidepalkinnolla.

Lauantai 7.9.

Elävä kieli-projektiesittely ja näyttelykierros
14.00–16.00
Kulttuurikeskus Stoa, Parvigalleria, Turunlinnantie 1

Elävä kieli-projektin ohjaajat sarjakuvataiteilija Sanna Hukkanen ja kääntäjä/sarjakuva-aktivisti Anna Voronkova (Venäjä) kertovat Kulttuurikeskus Stoassa projektin työpajoista, sarjakuvista ja suomalais-ugrilaisista vähemmistökielialueista. Esittelyyn kuuluu opastettu kierros Suomalais-ugrilaisia sarjakuvia! -näyttelyyn.

 

Tukijat, yhteistyökumppanit ja sponsorit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Goethe-Institut Finnland
Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto
Helsingin kaupunki
Kutikuti
Slurp
cAPS LOCK HELSINKI
Suvilahti

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2019
Copyright © kuvitukset/illustrations JP Ahonen