Tapahtumapaikat / Venues

KALLION KIRJASTO
Lauantai 11:00–16:00
Sunnuntai 12:00–18:00

Viides linja 11, 00530 Helsinki

SARJAKUVAKESKUS & TURUN SARJAKUVAKAUPPA HKI

Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki

Esteettömyystiedot

Kallion kirjasto

Reitti pääsisäänkäynnille

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.

Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu. Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yhteydessä on vähintään 4 porrasaskelmaa, jossa on käsijohteet molemmilla puolilla.

Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi on raskas tai muuten vaikeasti avattavissa.

Tuulikaappi on ahdas.

Sisäänkäynti ”Porthaninkadun puoleinen esteetön luiska”

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä).

Kulkureitti sisäänkäynnille on kapea sekä valaistu. Kulkureitillä on jyrkkä mäki. Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu.

Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 6 m pitkä luiska, jossa ei ole välitasannetta, jossa on käsijohteet molemmilla puolilla. Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Ovi aukeaa automaattisesti liikkeentunnistimella.

Asiointipiste sijaitsee samassa kerroksessa kuin tämä sisäänkäynti.

Asiointipisteessä on esteettömäksi merkitty wc samassa kerroksessa kuin asiointipiste. Wc:n ovi on liian kapea. Wc-istuimen toiselta tai molemmilta puolilta puuttuu käsituki.

Sarjakuvakeskus

Sarjakuvakeskus on esteellinen paikka. Sisäänkäynnin yhteydessä on porras ja tuulikaappi on ahdas. Ulko-ovi ei aukea automaattisesti ja se on raskas tai muuten vaikeasti avattava. Galleriatila sijaitsee samassa tilassa kuin sisäänkäynti ja tilassa on istumapaikkoja.

Ensimmäisessä portaikossa on seitsemän porrasta opetustilaan. Opetustilasta on portaikko jossa on 14 porrasta alakertaan, jossa wc sijaitsee. Wc ei ole esteetön ja sen sisäänkäynnillä on yli 2 cm kynnys. Wc sijaitsee portaista alle 5 m päässä.

Venues

PROGRAMME HOURS

KALLIO LIBRARY
Saturday 11:00–16:00
Sunday 12:00–18:00

Viides linja 11, 00530 Helsinki

COMICS CENTER & TURUN SARJAKUVAKAUPPA HKI

Porthaninkatu 9, 00530 Helsinki

Tukijat, yhteistyökumppanit ja sponsorit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Helsingin kaupunki

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2020
Copyright © kuvitukset/illustrations Tiitu Takalo