Festivaalikauppa

Vuoden 2020 festivaalipaidat ja kassit ovat myynnissä Sarjakuvakeskuksella Tiitu Takalon näyttelyn yhteydessä. Maksu paikan päällä käteisellä. Tuotteita voi myös tilata täyttämällä tilauslomakkeen tästä. Tuotteiden postitus aloitetaan viikolla 36.

Women o-neck t-shirt (black). Koot: S-XL. Hinta 25€.
Men’s o-neck t-shirt (black). Koot: S-XXL. Hinta 25€.
Shopping bag (black). Koko 41cm x 45cm. Hinta 15€.

Tilauslomake

Yhteistyökumppani

Sarjakuvafestivaalien t-paidat ja kangaskassit on toteutettu tänä vuonna yhteistyössä Pure Wasten kanssa. Pure Waste uskoo, että muodin ja ekologisen ajattelun tulisi kulkea yhdessä. Tämän takia Pure Wasten innovatiivisessa tuotantoprosessissa yrityksen tuotteet valmistetaan 100% kierrätetyistä kankaista, hyödyntäen muun vaateteollisuuden leikkuupaloja. Näin prosessi säästää ympäristöä ja puhtaan veden käyttöä. ”Pure Waste” on yrityksen lupaus käyttää vain materiaaleja, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Samalla yritys haluaa haastaa ihmisten käsityksen jätteestä.

T-paitojen materiaali on 70% kierrätettyä puuvillaa / 30% kierrätettyä polyesteriä. Valmistuksessa on säästetty 2700 litraa vettä.

Kassien materiaali on myös 70% kierrätettyä puuvillaa / 30% kierrätettyä polyesteriä. Valmistuksessa on säästetty 1100 litraa vettä.

Tukijat, yhteistyökumppanit ja sponsorit

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Helsingin kaupunki

Copyright © Helsingin sarjakuvafestivaalit 2020
Copyright © kuvitukset/illustrations Tiitu Takalo