Festivaalikauppa

Vuoden 2021 festivaalipaidat ja kassit nyt myynnissä. Tuotteita voi tilata Sarjakuvakeskuksen verkkokaupan kautta täällä. Huom. verkkokaupan ostokset toimitetaan postitse ja tuotteiden hinnat sisältävät postikulut. Tuotteita voit ostaa korttimaksulla myös Sarjakuvakeskukselta osoitteessa Porthaninkatu 9, Helsinki.

Women o-neck t-shirt (musta). Koot: S-XL. Hinta postitettuna 30€ / Sarjakuvakeskukselta 25€.
Men’s o-neck t-shirt (musta). Koot: S-XL. Hinta postitettuna 30€ / Sarjakuvakeskukselta 25€
Shopping bag (black). Koko 40cm x 42cm. Hinta postitettuna 20€/ Sarjakuvakeskukselta 15€.

Verkkokauppaan tästä.

Yhteistyökumppani

Sarjakuvafestivaalien t-paidat ja kangaskassit on toteutettu vuonna 2021 yhteistyössä Pure Wasten kanssa. Pure Waste uskoo, että muodin ja ekologisen ajattelun tulisi kulkea yhdessä. Tämän takia Pure Wasten innovatiivisessa tuotantoprosessissa yrityksen tuotteet valmistetaan 100% kierrätetyistä kankaista, hyödyntäen muun vaateteollisuuden leikkuupaloja. Näin prosessi säästää ympäristöä ja puhtaan veden käyttöä. ”Pure Waste” on yrityksen lupaus käyttää vain materiaaleja, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Samalla yritys haluaa haastaa ihmisten käsityksen jätteestä.

T-paitojen materiaali on 70% kierrätettyä puuvillaa / 30% kierrätettyä polyesteriä. Valmistuksessa on säästetty 2700 litraa vettä.

Kassien materiaali on myös 70% kierrätettyä puuvillaa / 30% kierrätettyä polyesteriä. Valmistuksessa on säästetty 1100 litraa vettä.